Autor Wątek: Filmy online  (Przeczytany 344 razy)

Uriev67

• Full Member
Filmy online
« dnia: 23 Listopada, 2020, 09:15:30 »

SabinaS

• Jr. Member
  • **
Odp: Filmy online
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lutego, 2022, 23:08:32 »
Uwielbiam oglądać filmy nie tylko polskie ale również zagraniczne. Dlatego wykupiłam sobie usługę https://premium.ihuh.pl/pl/netlix/23-usluga-netlix-4k-ultra-hd-kazda-platforma-30-dni-9503158358120-17.99.html  . Bardzo fajna sprawa bo filmy które lubię mogę oglądać nie tylko na telewizorze, ale również na tablecie, telefonie czy konsoli. Czasem tylko oglądam filmy na telefonie nawet jak jadę autobusem z pracy.

Roxy54^

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 07 Lutego, 2022, 21:51:21 »
Jestem ogromną fanką filmów zagranicznych. Bardzo lubię chodzić do kina lub oglądać filmy w domu na netflixie. Nie przepadam natomiast za serialami

uhickle

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: 27 Lipca, 2023, 21:14:07 »
Hej! Skoro lubicie oglądać filmy, to co myślicie o czytaniu różnych informacjach o aktorach? Czy interesuje was ten temat? Przyznam szczerze, że ja od czasu sprawdzam, co się u nich dzieję, dlatego z chęcią przeglądam artykuły tego typu: https://www.slubnaglowie.pl/inspiracje/artykul/gdzie-szukac-informacji-o-gwiazdach-telewizji Może wam również przypadnie on do gustu. Pozdrawiam serdecznie!

Zft3gtr3

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 29 Lipca, 2023, 20:09:02 »
jakie nowości polecacie?

marikaa

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Sierpnia, 2023, 16:46:44 »
Ogólnie super, że można właśnie oglądać filmy i seriale w sieci, siedząc wygodnie w fotelu czy leżąc w łóżku :) Ja mam wykupiony dostęp do platformy tvp vod i obecnie na tapecie mam Wiedźmina z 2002 roku.

Kapka

• Hero Member
« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lipca, 2024, 20:02:47 »
A czy moglibyście polecić jakieś dobre, ciekawe filmy za darmo vod? Mamy ostatnio z mężem dużo wolnych wieczorów i w związku z tym szukamy jakiś ciekawych propozycji do oglądnięcia ;)

mkulski22

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: 09 Sierpnia, 2024, 02:35:44 »
Cześć! Ciekawy temat o filmach online. Sam często korzystam z różnych platform streamingowych i szukam nowości, więc chętnie wymienię się opiniami na temat najlepszych serwisów. Jakie filmy lub gatunki najczęściej oglądasz? Może razem uda nam się znaleźć jakieś perełki, które warto polecić innym użytkownikom!

Więcej dowiecie się na https://vodzalukaj.pl/filmy/vaiana-2/

GoldenShark

• Hero Member
« Odpowiedź #8 dnia: 09 Sierpnia, 2024, 10:52:20 »
Ja takie filmy uwielbiam. W moim przekonaniu to jest napawdę doskonała wręcz sprawa. Tak to ja już widzę. To jest opcja naprawdę świetna. Tak to ja już widzę.