Autor Wątek: Moja firma  (Przeczytany 35670 razy)

sabina

• Hero Member
Odp: Moja firma
« Odpowiedź #495 dnia: 03 Września, 2024, 10:33:58 »
A  czy  ktoś z  was  może  kojarzy  firmę   https://mtagroup.no/pl/partnerzy/   ? Czy ktoś z was  może  współpracuje  już   z nimi? Tak  pytam,  ponieważ  zastanawiam  się nad  tym  czy  skorzystać  z  ich usług  księgowych?   Właśnie  szukam  kogoś  rzetelnego, kto  pomoże mi   profesjonalnie ogarnąć moje  finanse.

misty.mayert

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #496 dnia: 05 Września, 2024, 14:12:27 »
Jak rozpocząć prowadzenie własnej działalności?

anastazja1111

• Hero Member
« Odpowiedź #497 dnia: 16 Września, 2024, 10:23:35 »
Według mnie dobrą opcją jest jednak spektrometr bliskiej podczerwieni , dodatkowo obsługa z wielkim zaangażowaniem podchodzi do spraw klientów

georgia

• Sr. Member
« Odpowiedź #498 dnia: 18 Września, 2024, 11:05:25 »
Bardzo ciekawy wątek :) A czy ktoś z Was prowadzi może firmę budowlaną ? jeśli tak, to na pewno wiecie, że podstawą jest przede wszystkim odpowiedni sprzęt, w tym pojazdy ciężarowe. Mogę się nawet z Wami podzielić namiarem na firmę https://skibicki.com.pl/, która zajmuje się profesjonalną zabudową pojazdów ciężarowych, tworzą tu m.in wywrotki czy zabudowy specjalistyczne. Wysoka jakość usług a przy tym rozsądne ceny. Kojarzycie ich może ?

olivia

• Hero Member
« Odpowiedź #499 dnia: 23 Września, 2024, 16:20:30 »
Ostatnio natknąłem się na firmę, która świadczy profesjonalne usługi serwisowe hydrauliki siłowej na terenie Małopolski i Śląska. Szczegóły dotyczące regeneracji rozdzielaczy, pomp oraz obróbki skrawaniem znajdziecie na stronie http://www.hydro-mj.pl. To sprawdzona opcja dla tych, którzy potrzebują kompleksowej obsługi technicznej w tym zakresie.

sabina

• Hero Member
« Odpowiedź #500 dnia: 29 Września, 2024, 00:02:33 »
A czy   ktoś z  was  może  kojarzy również   firmę   Carcon?  Tak  pytam,  ponieważ  zastanawiam się nad  tym -  czy im nie zalecić  takie  aspekty, jak  budowa hal magazynowych .   Właśnie  muszę  podjąć się  inwestycjii  i  zastanawiam się nad  tym   czy   właśnie  skorzystać  z ich usług?  Co mi  radzicie?  Czy faktyczne  oferują projektowanie i realizację.

gzulauf

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #501 dnia: 30 Września, 2024, 10:01:47 »
Zauważyłem, że niektórzy członkowie zespołu nie wykazują dużego zainteresowania dalszym rozwojem zawodowym. Jakie podejście najlepiej stosować, aby ich zachęcić do podnoszenia swoich kompetencji? Jakie techniki motywacyjne działają, żeby pobudzić chęć nauki i zdobywania nowych umiejętności?