Autor Wątek: Obróbka metali  (Przeczytany 662 razy)

Uriev67

• Full Member
Obróbka metali
« dnia: 21 Października, 2020, 08:05:52 »

Jeśli ktoś z Was szuka dobrej firmy zajmującej się obróbką metali, naprawdę polecam zajrzeć na wasko.info.pl. Wykonywali mi kilka różnych projektów i za każdym razem świetnie sobie z nimi poradzili. Polecam, bo warto.

kuchmarek

• Newbie
  • *
Odp: Obróbka metali
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Października, 2020, 14:21:08 »
Specjalistyczne procesy obróbki wymagają specjalistycznych narzędzi

KamilGrusztyn

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: 22 Października, 2020, 14:45:30 »
Niestety tematyka obróbki metali jest mi obca.

olka8932

• Sr. Member
« Odpowiedź #3 dnia: 13 Stycznia, 2021, 00:55:20 »
Słyszeliście o czymś takim, jak cięcie laserowe ?

werona

• Hero Member
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Kwietnia, 2021, 10:53:44 »
Jeśli chodzi o ciecie laserowe to korzystałem z usług tej firmy http://ciecielaser.pl/wycinanie-laserowe-rur-i-profili/. Bardzo profesjonalna załoga która wie co robi. Bardzo dużym plusem jest dostęp internetowy dzięki czemu można zamówić taką usługę wszędzie i w każdym miejscu. Przy wszelkiego rodzaju obróbkach korzystam tylko z ich usług

wieczorek

• Full Member
« Odpowiedź #5 dnia: 18 Maja, 2021, 12:04:33 »
W zasadzie jak dla mnie obróbka metali i cięcie tlenem to ogólnodostępne i ważne dla gospodarki usługi. Dzięki nim powstają elementy samochodów, czy samolotów, czy nawet naszych budynków mieszkalnych. Jako konsument końcowy, często jesteśmy nieświadomi, jak powstają odpowiednie komponenty. A jednak są one dla nas kluczowe i pozwalają nam na rozwój jako społeczeństwo.

alysa.cronin

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Lipca, 2021, 15:35:23 »
Przede wszystkim chciałabym zapytać jaki cam do frezarki wybrać. Program CAM to system stworzony w celu wsparcia projektowania oraz wytwarzania detali na maszynach CNC. Przy jego użyciu można w łatwy i szybki sposób zaprogramować taką maszynę co umożliwi wykonanie danego elementu.

kazanti

• Hero Member
« Odpowiedź #7 dnia: 11 Kwietnia, 2023, 09:39:44 »
Co do tego typu usług najlepiej jest wybierać firmy z doświadczeniem jak np. https://www.silesen.pl/frezowanie-cnc-i-obrobka-skrawaniem-slask/ potrzebne są do tego nie tylko nowoczesne maszyny, ale także odpowiednio przeszkoleni pracownicy dobrze wykonujący swoją pracę. Zachęcam do sprawdzenia usług firmy z powyższej strony i pozdrawiam.

pola88

• Full Member
« Odpowiedź #8 dnia: 07 Października, 2024, 13:33:51 »
Zajrzyj na stronę Propart – wydaje się, że mogą mieć to, czego szukasz. Firma ta specjalizuje się w kompleksowej obróbce metalu i ma spore doświadczenie w branży. Dysponują odpowiednim sprzętem i zespołem ekspertów, który zapewnia profesjonalne i terminowe realizacje. Nie jestem pewien, w jakim obszarze pracujesz, ale https://propart.pl/branze/kolejnictwo oferta dla kolejnictwa. Warto się zapoznać.