Autor Wątek: Dla samochodu  (Przeczytany 623 razy)

Uriev67

• Full Member
Dla samochodu
« dnia: 22 Marca, 2021, 18:20:57 »
Jak sądzicie, czy każda politura sprawdzi się w przypadku konkretnego auta, czy na coś jeszcze trzeba zwracać uwagę przy wyborze środka? Nie chciałbym przez przypadek zniszczyć sobie powłoki w aucie.

Kapka

• Hero Member
Odp: Dla samochodu
« Odpowiedź #1 dnia: 03 Kwietnia, 2021, 13:49:03 »
A gdzie zazwyczaj kupujecie nowe wycieraczki do szyb w Waszym samochodzie? Mi ostatnio udało się kupić bardzo tanio nowe wycieraczki do bmw e90 w sklepie internetowym e-wycieraczki.pl. Jeśli więc macie czas i ochotę, to również i Wam polecam się tam rozejrzeć :)

KrzysztofReport

• Hero Member
« Odpowiedź #2 dnia: 23 Sierpnia, 2021, 17:32:37 »
Dla naszych auta możemy tak naprawdę mieć wiele różnego rodzaju produktów ale ja jestem zdania, że ogólnie o auto warto jest dbać. Zachęcam także każdego do zapoznania się z ciekawym wpisem https://garbus.pl/historia-kolem-sie-toczy-czyli-o-koncernie-volkswagen gdzie fajnie opisano kwestię samego koncernu Volkswagen.

Jolka90

• Full Member
« Odpowiedź #3 dnia: 04 Grudnia, 2021, 15:24:04 »
Poszukuje maty tłumiące do samochodu mitsubishi. Może znacie sklep, gdzie takie maty są dostępne? Kupiłam Mitsubishi Lancer po wypadku i teraz jest w trakcie remontu. Większa elementów karoserii oraz części udało mi się już do niego znaleźć, ale nie wiem jakie wygłuszenie zastosować.

Henryk2613

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 09 Grudnia, 2021, 10:55:05 »
Samochód na pewno potrzebuje garażu.

Zegmar

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 09 Grudnia, 2021, 10:58:47 »
Ja wiem, że ani miejsce w garażu podziemnym, ani sam garaż nie da możliwości odpowiedniego dbania o auto, jeśli nie ma się dostępu do odpowiednich kosmetyków samochodowych. O takie rzeczy, trzeba zwyczajnie w świecie dbać a takie właśnie kosmetyki mogą być bardzo dobrą i praktyczną inwestycją, która wszystkim się opłaci.

kalina8

• Full Member
« Odpowiedź #6 dnia: 28 Grudnia, 2021, 20:03:53 »
Wiadomo, że jak ma się swój samochód to trzeba o niego dbać. Zarówno o stan techniczny jak i wizualny. U mnie się tak super złożyło, że tam gdzie kupowałam samochód czyli w salonie Porsche Centrum Sopot można korzystać z dodatkowych usług, na przykład Car Spa. Nie ma jak oddać samochód w ręce specjalistów, zadbają najlepiej.

marikaa

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #7 dnia: 10 Lutego, 2022, 09:37:49 »
Jeśli ktoś interesuje się motoryzacją to z pewnością przegląda różne strony czy artykuły z samochodami. Ja mam kilka ulubionych gdzie zawsze znajdę coś co mnie na dłużej wciągnie. Jednym z nich bez wątpienia jest jak przygotować samochód na wiosnę gdzie mam podane przykłady jakie są najbardziej potrzebne kosmetyki do auta.

Hugo37611

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: 10 Lutego, 2022, 10:01:29 »
Samochód na pewno musi być nowy, gdyż uzywane sie od razu psują.

georgia

• Sr. Member
« Odpowiedź #9 dnia: 14 Grudnia, 2022, 17:40:07 »
ojj nie prawda, ja nigdy nie kupowałam auta w salonie i nie narzekam :) staram się zawsze o nie dbać i służą mi przez lata :) jeśli mieszkacie w Warszawie lub okolicach i szukacie auto spa z prawdziwego zdarzenia, to w Markach na ul Słonecznej takie mają https://automatraszek.bosch-service.pl/pl/auto-spa. fajne ceny tu mają.

kamina

• Sr. Member
« Odpowiedź #10 dnia: 18 Lipca, 2023, 09:10:33 »
Zgadza się, odpowiednio dobrane części do samochodu to ważna kwestia. Natomiast nie ma co przepłacać na oryginalnych cześciach, ponieważ części zamienne mogą być równie dobre, a cenowo wychodzą znacznie taniej. Dlatego zerknij w wolnej chwili na portal https://autodlaciebie.eu/ i dowiedz się, jakie części będą odpowiednie do Twojego samochodu.

karamia

• Sr. Member
« Odpowiedź #11 dnia: 30 Czerwca, 2024, 02:07:16 »
Nie ma opcji żyć teraz bez samochodu, każdy z prawem jazdy to swoje własne autko chce mieć. Nie musi być wcale drogie i duże, trzeba je dopasować do własnych potrzeb i oczekiwań. A jak z częściami zamiennymi? Każdy samochód przez eksploatację jest narażony na awarie. A nie każdy producent części zamiennych ma w ofercie te do każdego samochodu. Dlatego czasami trzeba nieco dłużej szukać tych właściwych.

maniek

• Full Member
« Odpowiedź #12 dnia: 22 Września, 2024, 17:08:42 »
Czy ktoś z Was korzystał z oferty firmy Experus https://experus.pl/daily,c41.html, jeśli chodzi o części do Iveco Daily? Zastanawiam się nad zamówieniem części blacharskich do modelu 35c15. Jak oceniacie jakość i obsługę w tym sklepie, czy są pomocni? Czy części Iveco Daily Kraków mają dobrą dostępność? Chętnie poznam Wasze opinie.

darma790

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #13 dnia: 22 Września, 2024, 20:07:26 »
Bardzo ciekawe rozwiązanie, myślę że dużo osób skorzysta z takich rozwiązań.