Autor Wątek: Praca opiekunki  (Przeczytany 1084 razy)

Temio49

• Sr. Member
Praca opiekunki
« dnia: 20 Lutego, 2020, 08:46:17 »

karol3332

• Newbie
  • *
Odp: Praca opiekunki
« Odpowiedź #1 dnia: 15 Lipca, 2020, 20:00:12 »
Ja miałem bardzo dużo szczęścia bo bardzo dobrą pracę znalazłem na stronie internetowej praca w Bielsku .Jestem pewny ze zarobki na pewno będę miał bardzo duże.

Kajtek3

• Full Member
    • Przewozy Rzeszów Holandia
« Odpowiedź #2 dnia: 27 Grudnia, 2020, 20:16:58 »
Koniecznie szukaj na GEOPRACA: praca Katowice. Takich propozycji jest tam naprawdę wiele. Myślę, że obecnie bardzo łatwo znaleźć takie zatrudnienie, bo wiele osób potrzebuje kogoś do opieki nad dziećmi czy osobą starszą. Rozejrzyjcie się tam na spokojnie. Być może coś wam tam wpadnie w oko.

werona

• Hero Member
« Odpowiedź #3 dnia: 11 Stycznia, 2021, 22:40:39 »
Zostawiam namiar na bardzo fajny portal z ogłoszeniami o pracę https://medbra.in/ . Znaleźć można tu ofert z całej Polski dotyczące branży medycznej. Przez internet zdecydowanie dużo łatwiej jest znaleźć nową pracę

wiska

• Full Member
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Stycznia, 2021, 16:43:43 »
Ja znalazłam pracę opiekunki osób starszych w Niemczech jak wyjechałam kilka lat temu. Pracuje mi się tutaj dobrze, mam duże zwroty z podatku co roku, tutaj https://zwrot-podatkow.pl/zwrot-podatku-z-niemiec możecie na ich temat więcej sobie poczytać.

honorata76

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 30 Kwietnia, 2021, 22:16:29 »
Sprawdźcie na https://www.good-jobs.pl/2021/04/30/sprawdz-oferty-pracy-we-francji/ aktualne oferty pracy za granicą, może uda Wam się znaleźć coś dla siebie, również w zawodzie opiekunki.

stefan222122

• Newbie
  • *
« Odpowiedź #6 dnia: 05 Maja, 2021, 11:13:36 »
Tka praca jest bardzo ciekawa. Można na tej pracy zarobić dużo pieniędzy.

rebeka.nader

• Newbie
  • *
  • Księgowa
« Odpowiedź #7 dnia: 06 Maja, 2021, 11:32:41 »
Na pewno taka praca wymaga cierpliwości i odpowiedniego podejścia do dzieci.

small

• Jr. Member
  • **
« Odpowiedź #8 dnia: 30 Sierpnia, 2021, 00:27:51 »
To bardzo odpowiedzialna praca. Bierze się odpowiedzialność za drugą osobę, wiec trzeba być naprawde cierpliwym i wprawionym. Ale płaca jest niezła. Przynajmniej w nursecare24 płaca naprawde nieźle za wyjazdy. Do tego opiekunki maja pełne ubezpieczenie zdrowotne, więc mozna czuc sie bezpiecznie będąc poza granicami kraju

Penelopi

• Hero Member
« Odpowiedź #9 dnia: 03 Października, 2022, 11:58:23 »
Zgadza się, praca nie jest łatwa, ale może przynieść wiele satysfakcji, a przy tym można naprawdę dobrze zarobić. W Irlandii traktują opiekunów osób starszych naprawdę dobrze, można liczyć na różne benefity, takie jak darmowe wyżywienie czy zakwaterowanie, dostęp do internet, dodatkowe kursy i tak dalej. Tutaj https://www.alhomecare.com.pl/blog/ macie fajnego bloga, gdzie można znaleźć wiele porad i przydatnych informacji dla osób, które chcą pracować w takim zawodzie.

WeronikaDes

• Full Member
« Odpowiedź #10 dnia: 23 Listopada, 2022, 09:53:27 »
Na pewno warto zmienić pracę, jeżeli stare stanowisko po prostu już od dłuższego czasu Wam nie odpowiada pod różnymi względami. Tym bardziej, że nadal jest rynek pracownika i możliwości podjęcia nowej pracy będąc fachowcem na pewno nie będzie aż takie trudne. Jak chcesz to tutaj masz zachodnopomorskie oferty pracy - aktualne i sprawdzone zgromadzone na portalu Geopraca. Warto się przekonać i podjąć jak najlepsze decyzje zawodowe.